Benard Dienstverlening

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat….

Uw schuifdeurkast op maat gemaakt en dus volledig naar uw wensen ingedeeld. De schuifdeuren zijn verkrijgbaar als losse schuifwand of als onderdeel van een complete schuifdeurkast. Van strakke en moderne tot landelijke en klassieke schuifdeuren op maat. U heeft de keuze uit zo’n 30 decors en net zoveel glaskleuren.

 

Schuifdeurkast op maat | Benard dienstverlening

Benard dienstverlening | Schuifdeurkast op maat

 

Zelf uw eigen kast ontwerpen?

Wilt u zelf uw kast ontwerpen? Bij Benard dienstverlening  bent u vrij in het ontwerpen van uw meubel, kast en/of wandkast op maat. Zolang uw ontwerp technisch haalbaar is.

Met een eenvoudige schets van uw eigen kast kan ik  al een fraai ontwerp voor u maken. Stuur de schets van uw ontwerp en ik stuur u een passende offerte.

Accessoires maken uw schuifkast helemaal af….

U verfraait en organiseert tegelijkertijd.  Of het nu gaat om stropdassen, schoenen, riemen;  Voor alles is een passende oplossing!.
Grepen, knoppen, spots… Uit de eindeloze rij mogelijkheden heb ik alvast de mooiste voor u geselecteerd.

 

Accessoires kast

Benard dienstverlening | Accessoires maken uw kast helemaal af.

 

 

 

Vraag hier uw offerte aan

Vraag hier uw offerte aan

 

Heeft u plannen voor aanpassing van uw interieur, maar overdag weinig tijd om naar een speciaalzaak te gaan? Laat het ons dan weten. Wij komen namelijk graag naar u toe of nemen u mee naar een showroom van één van onze partners.