Tips & trends

Desso en Ex Interiors zetten in op creativiteit in nieuwe tapijtcollectie

De Desso & Ex collectie biedt 115 verschillende dessins in bijna oneindige combinaties voor een modern en gelaagd ontwerp. De collectie stimuleert speelse vloerthema’s, gericht op het benadrukken van bepaalde elementen in de ruimte. Hierbij wordt uitgegaan van een neutrale basis gecombineerd met een groot aanbod van patronen uitgevoerd in vijf verschillende kleurgroepen: Steen, Karmijn, Amber, Blad en Indigo.

nieuwe tapijtcollectie Desso

nieuwe tapijtcollectie


Klassiek wonen, nieuwe stijl

Het nieuwe klassieke interieur is een oase van rust en comfortabele luxe door de verfijnde combinatie van rijke materialen, tijdloze vormgeving en de traditionele toepassing van textiel. Het refereert naar het authentieke karakter van een landhuis of statig grachtenpand. Maar de uitstraling is hedendaags dankzij nieuwe, lichte kleurencombinaties en een uitgesproken styling waarin landelijke, retro- en designelementen worden toegepast. Denk aan een verzameling van stompkaarsen in pasteltinten, een moderne vloerlamp met een gestoffeerde kap, fotokunst en een bijzettafel met metalen onderstel. Decoratief zijn sierkussens van zacht wol of glanzende zijde.

Klassiek wonen, nieuwe stijl

Klassiek wonen, nieuwe stijl. Bron; paradefloorfashion.nl

Luxe gevoel, rijke uitstraling

Het modern-klassieke interieur maak je sfeervol door de massief houten vloer te combineren met een comfortabel kleed in hedendaagse kleuren. Wees royaal in de afmeting zodat banken en fauteuils volledig op het kleed geplaatst kunnen worden. Dit versterkt het luxe gevoel en heeft een positief effect op de akoestiek in de ruimte. Door ‘de volume’ afwerking, hetgeen betekent dat er een extra laag onder het kleed wordt aangebracht, blijft het netjes op zijn plaats blijft liggen.


De nieuwe Artelux gordijnencollectie

De nieuwe Artelux collectie 2015 is geïnspireerd op de natuur met een link naar natuurlijke materialen als gesteente, mineraal, marmer, kiezel en brons. Zowel qua dessin, materialiteit als kleur put Artelux graag uit deze eindeloze inspiratiebron. Patronen uit de natuur, zoals riet en bloemen zijn tot in detail uitgewerkt.

De nieuwe Artelux gordijnencollectie

De nieuwe Artelux gordijnencollectie

 


Gratis onderhoudsadvies van James

James heeft een gratis en unieke service: het James persoonlijk onderhoudsadvies! Dit is een onderhoudsadvies dat is afgestemd op uw persoonlijke woonsituatie. James heeft een compleet laboratorium waarin vele tapijten, meubelstoffen en harde vloeren zoals laminaat, vinyl en linoleum worden getest op onderhoud. Elk afzonderlijk product wordt getest middels een gestandaardiseerde testmethode voor onderhoudsmogelijkheden: kan het (borstelend) stof gezogen worden, welke professionele reinigingsmethoden zijn mogelijk op elke specifieke kwaliteit, kunnen de James producten worden toegepast, enzovoort. Dan komt de personalisatie. U kiest zelf onder andere waar uw tapijt ligt, welke kleur het heeft en of u huisdieren, kinderen of vloerverwarming heeft. Die informatie wordt gebruikt om direct een advies te genereren dat is toegesneden op uw situatie thuis. Voor meer schoonmaak tips ga naar www.james.eu

James onderhoudsavies

James onderhoudsavies


Slaapkamer – relaxkamer

De slaapkamer is meer dan een ruimte waar we alleen maar onze ogen dicht doen om te slapen. Het is een kamer om tot rust te komen en te ontspannen. We besteden aandacht aan de inrichting ervan en laten ons inspireren door televisieprogramma’s, woonbladen en pinterest. Het begint natuurlijk bij de basis!

Zachte vloerbedekking is comfortabel en warm en dat is relaxed opstaan. Tapijt zorgt voor een prettige akoestiek en het is heerlijk om op blote voeten rond te scharrelen of je yoga oefeningen op de grond te doen. Tapijt is er in verschillende uitvoeringen, dus er is altijd een collectie die past bij jouw persoonlijke woonstijl. Welke stijl past bij jou? Hou je ervan om de inrichting regelmatig te veranderen en aan te passen op de laatste woontrends? Kies dan voor de collectie Elements in een lichte grijs of beige tint. Met deze neutrale en tijdloze basis kun je alles combineren. Of wil je dat de vloer juist een echte eyecatcher is? Dan past de Vintage collectie misschien wel bij jou. Met zijn dynamische dessins en doorleefde look geeft dit tapijt karakter aan je interieur. In toon-op-toon tinten waardoor de rust behouden blijft of een kleurenrange die doet denken aan verwassen jeans. Ontdek jouw persoonlijke interieur met de collecties van Bonaparte tapijt!

Benard dienstverlening | tips & trends

Benard dienstverlening | tips & trends