Peperstraat 11, 3961AR Wijk bij Duurstede
06-44228189
info@benardswoonaccessoires.nl

Gordijnen

De juiste gordijnen…

Er zijn vele mogelijke mogelijkheden. Wilt u een intieme sfeer? Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint. Of kies een stof waar nog meer licht doorheen komt. Misschien komen niet-geplooide gordijnen wel veel meer tot hun recht in uw interieur. 

Er zijn tegenwoordig mooie, moderne versies van vitrage verkrijgbaar, zoals organza’s met een weerschijnend effect in een andere kleur (changeant). Het overgordijn krijgt volume door te kiezen voor een dubbele plooi en een gewatteerde voering.

Natuurlijke materialen met een grove structuur, zoals linnen en katoen zorgen voor een stoere uitstraling. Benard Dienstverlening adviseert u graag, denk aan de manier van confectioneren, de type rails of roede!

Benard Dienstverlening | Overgordijnen & vouwgordijnen | project Houten

Benard Dienstverlening | Overgordijnen & vouwgordijnen | project Houten

In welke gevallen moet je gordijnen voeren? Sommige gordijnstoffen verkleuren in het zonlicht, een voering gaat dat tegen. In de slaapkamer is het ook slim om gordijnen met een (lichtdichte) voering te nemen, zodat het er goed donker wordt. Bij ramen met enkel glas zorgt een gewatteerde voering voor isolatie.