Peperstraat 11, 3961AR Wijk bij Duurstede
06-44228189
info@benardswoonaccessoires.nl

Horren

Hou insecten buiten met horren…

Laat de zomer binnen en houdt de insecten buiten. Horren zijn de perfecte oplossing als u zomers de ramen wilt openzetten, maar geen insecten in huis wilt hebben.. Wie niet horren wil, moet maar voelen…

Benard Dienstverlening | horren | Plissehordeur tuindeur | project Houten

Benard Dienstverlening | horren | Plissehordeur tuindeur | project Houten

Alle horren worden voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De omlijsting van de horren zijn in diverse kleuren beschikbaar, passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

Toepassingen raam

Rolhor
De rolhor heeft een eigentijds design en een geluidsarme bediening. De diverse uitvoeringen zijn geschikt voor vrijwel alle ramen.

Inzethor
De inzethor is speciaal voor draai-kiepramen ontwikkeld en kan zowel buiten als binnen geplaatst worden.

Inzetrolhor
De inzetrolhor combineert de gemakken van een rolhor en is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Vaste hor
De vaste hor is zeer geschikt als er sprake is van een geringe kozijndiepte. De plaatsing hiervan is zowel binnen als buiten mogelijk.

Toepassingen deur

Plissé hordeur
Het gaas wordt bij een plissé hordeur niet opgerold maar gevouwen. De hordeur kan op elke gewenste stand blijven, en de ondergeleider is slechts 3 mm hoog, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft!