Privacy Policy


Privacyverklaring Benard’s Woonaccessoires

December, 2020

 

Uw privacy is voor Benard’s Woonaccessoires (onderdeel van
Benard Dienstverlening) van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de
privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze
altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat wij
allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Afhandelen bestelling:

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw
persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen hiervoor uw
persoonsgegevens dan aan onze pakketbezorgdienst geven om de bestelling bij u
te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, NAW-gegevens,
e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw
toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven
jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier:

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of
aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en NAW-gegevens.
Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we
zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Uw account:

Bij het plaatsen van een webshopbestelling heeft u de keuze
wel of niet een account aan te maken. U dient dan de informatie over uzelf op
te geven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u
kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

 Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer,
e-mailadres, factuuradres en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van uw
toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw
in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is
bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat
wilt.

Reclame:

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en
nieuwe producten of diensten. Dit doen wij (tot nu toe) enkel via onze social-media
kanalen zoals, Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest…

Beoordelingen
WebwinkelKeur
“”Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.”

 

Verstrekking aan andere en/of derden:

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven
wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of
instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn!

 

Beveiliging:

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot
belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de
beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring:

Wanneer wij met wijzigingen te maken hebben zullen wij dan
ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en
kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen
ook apart aan te kondigen.

 

Wijzigen en verwijderen van uw persoonsgegevens:

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij
van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens
hieronder.

 U hebt de volgende rechten:

– uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en
wat we daarmee doen

– het laten corrigeren van fouten

– het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

– intrekken van toestemming

– bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

Let op:

U dient zich zelf te kunnen identificeren, zodat we zeker weten dat
we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


 Klacht indienen:

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan
heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet
de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Benard’s Woonaccessoires
Zwenghout 17
3991 PG Houten
info@benardswoonaccessoires.nl
Tel. 06 – 44228189

De waardering van benardswoonaccessoires.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.