Zwenghout 17, 3991 PG Houten
06-44228189
info@benarddienstverlening.nl

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat….

Uw schuifdeurkast wordt op maat gemaakt en dus volledig naar uw wensen ingedeeld. Wilt u strak en modern of landelijk en klassiek? Alles is mogelijk.

U heeft de keuze uit zo’n 30 decors en net zoveel glaskleuren. De schuifdeuren zijn verkrijgbaar als losse schuifwand of als onderdeel van een complete schuifdeurkast.

Schuifdeurkast op maat | Benard dienstverlening

Benard dienstverlening | Schuifdeurkast op maat

Zelf uw eigen kast ontwerpen?

Wilt u zelf uw kast ontwerpen? Bij Benard dienstverlening  bent u vrij in het ontwerpen van uw meubel, kast en/of wandkast op maat. Zolang uw ontwerp technisch haalbaar is.

Met een eenvoudige schets van uw eigen kast kan ik  al een fraai ontwerp voor u maken. Stuur de schets van uw ontwerp en ik stuur u een passende offerte.

Accessoires maken uw schuifkast helemaal af….

U verfraait en organiseert tegelijkertijd.  Of het nu gaat om stropdassen, schoenen, riemen;  Voor alles is een passende oplossing!.
Grepen, knoppen, spots… Uit de eindeloze rij mogelijkheden heb ik alvast de mooiste voor u geselecteerd.

Accessoires kast

Benard dienstverlening | Accessoires maken uw kast helemaal af.

Vraag hier uw offerte aan

Vraag hier uw offerte aan

Heeft u plannen voor aanpassing van uw interieur, maar overdag weinig tijd om naar een speciaalzaak te gaan? Laat het ons dan weten. Wij komen namelijk graag naar u toe of nemen u mee naar een showroom van één van onze partners.