Zwenghout 17, 3991 PG Houten
06-44228189
info@benardswoonaccessoires.nl

Voorwaarden

Prijs

Alle prijzen zijn in euro”s vermeld, inclusief 21 % btw, excl. verzendkosten.

Al onze bestellingen verzenden wij met Post nl. Dit geldt voor zowel NL als BE. De verzendtarieven vindt je terug in de webshop.

Betalen

Nadat de bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestiging per e-mail. Hier vindt je een overzicht van de door jouw bestelde producten.

Levering

Zodra een bestelling en de betaling binnen is, doen wij onze uiterste best om het nog diezelfde dag te versturen. Echter lukt ons dit niet altijd.

Zodra uw bestelling is afgegeven bij Post nl 
ontvangt u een Track & Trace code via de door uw op gegeven e-mailadres om het pakketje te kunnen volgen tot aan de bezorging.

Beschadigingen en/of gebreken

Bij beschadiging van de ontvangen producten, willen wij u vragen zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Het liefst per e-mail of Whatsapp door er een foto bij toe te voegen.
Zo kunnen wij snel terug reageren om  het voor u naar tevredenheid te kunnen oplossen.

Ruilen en/of retouneren

Bij Benard’s Woonaccessoires is het uiteraard mogelijk een bestelling te ruilen of retourneren (mits het bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling.
Let op: artikelen in de SALE kunnen niet retour. Ook lampenkappen en opgezet wild is niet mogelijk.

Let wel; de verzendkosten zijn voor de koper en niet voor Benard’s Woonaccessoires.

Garantie

Benard’s Woonaccessoires staat ervoor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkost, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de tot standkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen  en/of overheidsvoorschriften. 

CBW erkende woonwebshop

Tevens is Benard’s Woonaccessoires CBW erkend. Een garantie regeling voor woonwinkels die aangesloten zijn bij INretail. Consumenten die kopen bij CBW-erkende ondernemers krijgen een aantal garanties letterlijk op de koop toe. Veel consumenten willen daarom alleen kopen bij CBW- erkende ondernemers.

De spreuk….

De ergernis over
de slechte kwaliteit
duurt voort,
terwijl de vreugde
over de lage prijs
reeds lang vergeten is.